Baby S {Hoogstraten} – Zwangerschapsfotografie, Newbornfotografie, Babyfotografie, Borstvoedingsfotografie Vosselaar

Baby S, een superschattig zacht klein manneke van een maand of 3.  De mama wou graag een herinnering aan haar ventje zoals hij nu was, wat cadeautjes voor peter, meter en grootouders en vooral foto’s van zijn voetjes…..  Hij had van die heerlijk zachte mollige voetjes, om van te smelten…

LIAF_12102012_1 LIAF_12102012_2 LIAF_12102012_3

 

KINDERFOTOGRAFIE
Een fotosessie van jullie kindje gaat steeds bij jullie thuis of op locatie door.  Want ik ben ervan overtuigd dat een losse, spontane omgeving de foto’s van jullie kindjes alleen maar mooier zullen maken. Een kindersessie duurt typisch 1 tot 1,5 uur (afhankelijk van hoeveel zin jullie kapoen heeft) en op die tijd zorgen we samen voor een prachtige set foto’s van jullie kleintje.
Ook graag boeken?  Neem dan zo snel mogelijk contact op

EMAIL

WEBSITE

Posted in Algemeen, Babyfotografie, familiefotografie, Fotografie, Kinderfotografie, Lifestyle fotografie, Locatie | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Baby N {Diest} – Zwangerschapsfotografie, Newbornfotografie, Babyfotografie, Borstvoedingsfotografie Vosselaar

Op zondag kreeg ik mailtje van de mama van baby N.  Ze had de foto’s gezien die ik een tijdje eerder van de andere baby N gemaakt had en dat wou ze ook wel, want haar dochtertje was een echte schoonheid….
Of het wel zo snel mogelijk kon, want N was al 7 weken oud.

Zo gezegd, zo gedaan en op dinsdag stonden we helemaal klaar in Diest voor de fotosessie van deze kleine meid.  En de mama had niet overdreven, met haar dikke donkere haardos en bolle kaakjes was het een ontzettend mooi klein meisje.  En zo flink en braaf…een genot om te fotograferen.

LIAF_16102012_1 LIAF_16102012_2 LIAF_16102012_3

 

NEWBORNFOTOGRAFIE

Tijdens een newbornsessie gaat alle aandacht uit naar jullie pasgeboren baby’tje.  Met veel liefde en geduld leggen we jullie kleinste wonder vast zoals alleen mogelijk is in de allereerste levensweken.  Natuurlijk is er ook aandacht voor het hele gezin en voor de broertjes en zusjes….

Ook graag een newbornsessie vastleggen?  Neem dan nog tijdens jullie zwangerschap contact op met Life in a Frame zodat we zeker een moment kunnen vastleggen voor die allereerste fotosessie.

EMAIL

WEBSITE

 

Posted in Algemeen, Babyfotografie, familiefotografie, Fotografie, Geboortekaartjes, Kinderfotografie, Locatie, Newborn fotografie | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Baby F {Heppen} – Zwangerschapsfotografie, Newbornfotografie, Babyfotografie, Borstvoedingsfotografie Vosselaar

Ik ken deze mama al van haar geboorte, mijn kleine nichtje, waar ik ooit op een blauwe maandag nog wel eens op gepast heb (niet zo vaak, want gek genoeg was ik nooit echt dol op kleine kinderen….oeps…).  Maar even let je niet op, ben je te druk bezig met je eigen gezin, je eigen kids, je eigen leven…En voor je het weet wordt dat kleine meisje zelf mama.  Ze was een stralende zwangere mama die met plezier poseerde in de studio en in de vrieskou buiten.

Een paar weken later was het zover en was ze ineens mama van een flinke baby, F. Een schatje van een klein ventje.  En ik verklap nooit namen op de blog, maar ik wil gezegd hebben dat zijn naam altijd een van mijn favorieten geweest is….

Baby F was al een week of 6 oud toen ik langsging voor zijn eerste fotosessie en hij voelde zich echt een beetje pips.  Het is dus een heel andere reeks geworden dan mijn standaard newbornfoto’s, maar iets zegt me dat mama en papa toch heel blij zullen zijn met hun kleine kapoentje en zijn fotoreeks (ze hebben ze nog niet gezien, want op dit moment staan ze druk de zaal te versieren voor de babyborrel.  Enneuh…de foto’s?  Die liggen al in een mooie cadeauverpakking te wachten op hun…)

 

Finn7
Finn5Finn6

Finn1 Finn2 Finn3 Finn4

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE – NEWBORNFOTOGRAFIE

Ook graag een zwangerschapssessie of een newbornsessie boeken?  Zwangerschapssessies worden gepland tussen de 32 en 36 weken zwangerschap.  Dan is je buikje op z’n mooist en zitten we toch nog comfortabel voor je uitgerekende datum.
Newbornsessies worden best reeds tijdens je zwangerschap vastgelegd zodat we zeker zijn van een vrije plek zodra je kleintje geboren is.  Een newbornsessie gaat door als je kleintje tussen de 6 en 10 dagen oud is.  Dan zijn ze nog heel slaperig, heel flexibel en zijn ze nog overduidelijk pasgeboren.

Meer weten of boeken?  Neem dan snel contact op

EMAIL

WEBSITE

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Baby M {Duffel} – Zwangerschapsfotografie Newbornfotografie Kinderfotografie Familiefotografie Vosselaar

Voor baby M, een zoet klein ventje, trokken we met de Life in a Frame mobiel naar Duffel…  Ik neem me steeds voor om niet teveel mee te zeulen op locatie, maar toch moest papa S verschillende ritjes met de lift maken om alles binnen te krijgen ;-) .  Het was een schitterende lentedag midden in november, zoals we ze hier in België wel kennen…… En baby M was een engeltje.  We sloten de sessie af met een toevalstreffer, die sindsdien al meerdere malen op verzoek van kersverse papa’s en mama’s herhaald is.  En dat is toch heerlijk, als zo een toevallige superfoto uiteindelijk een eigen leven gaat leiden…


NEWBORNSESSIES

Newbornsessies worden gepland binnen de 6 à 10 dagen na de geboorte.  Dan zijn jullie kleintjes namelijk nog heerlijk slaperig en flexibel en zo worden de mooiste foto gemaakt.  Ook graag een newbornsessie boeken?  Neem dan zeker nog tijdens je zwangerschap contact op met Life in a Frame zodat we zeker zijn van een plekje voor jouw kleine spruit.

EMAIL

WEBSITE

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Mijn grote, nog even kleine, meisje

Deze maand werd je 9….  Nog zo kort geleden dat je ons kleine tuttefrutje was en al met een voet op weg naar het tiener zijn.  Afgelopen weekend vierde je samen met je vriendjes en je vriendinnetjes deze belangrijke verjaardag.  En dan zou ik willen dat ik de tijd even zou kunnen stilzetten, bevriezen op het moment dat ik jullie hoorde gieren en brullen van plezier, stilzetten op het moment dat je ‘s avonds slaperig zei: “mama, dit was de mooiste dag van mijn leven”, stilzetten bij het briefje dat ik van jou de volgende dag kreeg waarin je nog eens vertelde hoe je genoten had….

Maar toch, …

Wil ik het niet stilzetten.  Want ik ben veel te benieuwd naar de Emma-Louise die 10 jaar wordt (want je weet wel wat we dan gaan doen he ;-) ).  Ik ben veel te benieuwd naar jouw keuzes later, welke school ga je graag willen kiezen, wat ga je later worden, hoeveel mooier kan je nog worden, ….

En bovendien, er gaan voor jou nog zoveel “mooiste dagen van je leven” komen, die wil ik je ook allemaal nog graag geven….

Dus ik bevries het niet, maar we houden wel de foto’s bij van je dag en de herinneringen in ons hart….

Happy Birthday, my beautiful princess……

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Baby S, een schatje van ruim 7 weken oud {Hoboken} – Zwangerschapsfotografie, Newbornfotografie, Kinderfotografie, Familiefotografie Vosselaar

We zijn nog even bezig aan een inhaal op de blog.  Deze mooie dame dateert al van ergens in de loop van 2012….maar ze was zo flink en zoet dat ik gewoon niet kan bloggen zonder haar verhaal mee te vertellen….

Baby S was eigenlijk al ver voorbij de ideale 10 dagen voor een newbornsessie.  Maar de mama belde mij op en wou toch echt graag nog een reeks van die prachtige, kwetsbare foto’s van haar kleine meisje.  Dus trokken we aan het eind van de zomer richting Hoboken.  Baby S was een natuurtalent, lief, slaperig, rustig en zooooo plooibaar.

Geniet zelf mee van deze heerlijke foto’s….

NEWBORNFOTOGRAFIE

Tijdens een newbornsessie gaat alle aandacht uit naar jullie pasgeboren baby’tje.  Met veel liefde en geduld leggen we jullie kleinste wonder vast zoals alleen mogelijk is in de allereerste levensweken.  Natuurlijk is er ook aandacht voor het hele gezin en voor de broertjes en zusjes….

Ook graag een newbornsessie vastleggen?  Neem dan nog tijdens jullie zwangerschap contact op met Life in a Frame zodat we zeker een moment kunnen vastleggen voor die allereerste fotosessie.

Posted in Algemeen, Babyfotografie, familiefotografie, Fotografie, Kinderfotografie, Locatie, Newborn fotografie | 1 Comment

Pretty Little Lady {Vosselaar} – Zwangerschapsfotografie Newbornfotografie Babyfotografie Borstvoedingsfotografie Kinderfotografie Vosselaar

Het gebeurt niet vaak, maar het komt toch wel eens voor dat ik een van mijn eigen wondertjes voor de camera krijg.  Afgelopen zomer was mijn oudste bereid om ‘s ochtends vroeg met mij naar het strand te trekken. Als ik dan nu terug kijk naar die reeks, dan valt het me weer op dat ik toch een ongelooflijk mooie dochter heb ;-)  (een beetje mama’s trots mag wel he….)

KINDERFOROGRAFIE

Ook graag een mooi op maat gemaakte reportage van jouw kapoenen?  Neem dan zeker zo snel mogelijk contact op, zodat we deze kunnen plannen op een moment welk voor jullie het beste uitkomt.

MAIL

WEBSITE

Posted in Algemeen, Communie 2011, familiefotografie, Fotografie, Kinderfotografie, Lifestyle fotografie, Locatie | Leave a comment

Familie K {Vosselaar} – Zwangerschapsfotografie, Newbornfotografie, Babyfotografie, Borstvoedingsfotografie, Kinderfotografie, Familiefotografie Vosselaar

Op een van de warmste dagen van afgelopen zomer had ik afgesproken met deze vrolijke familie.  Net als bij mezelf zijn er vier kindjes in dit gezin, wat ik wel een fikse uitdaging vond….  Maar ik moest me geen zorgen maken, wat waren ze enthousiast en lief en vrolijk.  Het werd gewoon een heerlijke plezante fotosessie, waar we allemaal evenveel plezier aan beleefden….

FAMILIEREPORTAGE

Ook graag een familiereportage?  Deze worden enkel op locatie gedaan en zijn bijgevolg wel een klein beetje afhankelijk van het weer.  Gelukkig stel ik niet veel eisen, maar het moet natuurlijk wel droog blijven.
Voor familiereportages op zaterdagen plannen jullie best ruim op voorhand, want ik werk slechts een beperkt aantal zaterdagen.
Voor meer informatie, stuur gerust een mailtje

MAIL 

WEBSITE

Posted in Algemeen, familiefotografie, Fotografie, Kinderfotografie, Lifestyle fotografie, Locatie | Leave a comment

Baby N {Molenberg} – Zwangerschapsfotografie Newbornfotografie Babyfotografie Borstvoedingsfotografie Kinderfotografie Vosselaar

Dit kleine prinsesje was ook al wat ouder dan de voorgeschreven 2 weken, maar zij trok zich alvast niks aan van de regeltjes en gedroeg zich voorbeeldig.
Deze verwarde fotograaf nam bovendien de verkeerde tas mee naar de fotosessie en in plaats van mijn hele collectie mooie mutsjes, bracht ik een zak vol met oude kleren mee.  Ook geen probleem, dan doen we het gewoon zonder de mutsjes en zijn we extra creatief.  Gelukkig had baby N een bijzonder mooie babykamer waar we dankbaar gebruik van maakten…..

NEWBORNFOTOGRAFIE

Newbornsessies worden idealiter ingepland binnen de eerste twee weken na de geboorte.  Newbornsessies gaan bij jullie thuis door of bij mij in de studio, waar ik alles beschikbaar heb om de sessie zo vlot mogelijk te laten verlopen.
Omdat er slechts een beperkte periode echt geschikt is voor newborns en ik natuurlijk niemand wil teleurstellen is het aan te raden om al tijdens je zwangerschap een sessie te boeken.  Zo ben je er zeker van dat er een plaatsje vrijgehouden wordt voor jullie kleine kapoen.

WEBSITE

CONTACT 

 

Posted in Babyfotografie, familiefotografie, Fotografie, Kinderfotografie, Locatie, Newborn fotografie, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Van kerstmutsen, chocoladepudding en kabouter plop {Beerse} – zwangerschapsfotografie newbornfotografie babyfotografie kinderfotografie familiefotografie Vosselaar

Meestal verschijnen er op de blog en de website zalig kleine babytjes en zo zou het soms wel eens lijken alsof ik helemaal geen kindjes meer fotografeer.  Maar niets is minder waar.  Ik ben nog steeds dol op mijn eigen typische vorm van kinderfotografie.  Deze gebeurt niet in de studio maar lekker buiten in een park of speeltuin, of gewoon bij jullie thuis….want wat is nu leuker voor jullie kleintje (en voor jezelf natuurlijk) als jullie kleine kapoen zich lekker op zijn gemak voelt in zijn eigen omgeving?

Samen met dit kleine ventje maakten we kerstkaartjes.  Maar omdat net die ochtend de eerste sneeuw gevallen was, gingen we ook even buiten spelen (in volle kerst outfit natuurlijk) en al dat harde werk verdiende gewoon een chocoladepuddingkje….en kabouter plop?  Die keek en zag dat het goed was….

KINDERFOTOGRAFIE
Een fotosessie van jullie kindje gaat steeds bij jullie thuis of op locatie door.  Want ik ben ervan overtuigd dat een losse, spontane omgeving de foto’s van jullie kindjes alleen maar mooier zullen maken. Een kindersessie duurt typisch 1 tot 1,5 uur (afhankelijk van hoeveel zin jullie kapoen heeft) en op die tijd zorgen we samen voor een prachtige set foto’s van jullie kleintje.
Ook graag boeken?  Neem dan zo snel mogelijk contact op

EMAIL

WEBSITE

Posted in Algemeen, Babyfotografie, familiefotografie, Fotografie, Kinderfotografie, Lifestyle fotografie, Locatie | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment