Terug van weggeweest…. Zwangerschapsfotografie, Babyfotografie, Kinderfotografie Vosselaar

Ik realiseer me dat het veel te lang geleden is dat ik nog sessies geboogd heb.  Mijn schuld, maar de drukte, drie actieve kids met een uitgebreid sociaal leven, een kleine baby die niet altijd slaapt wanneer mama wil slapen, en tig communicantjes hebben heel wat van mijn tijd in beslag genomen.

 

Ik beloof om vanaf nu minstens een maal per week weer te bloggen (en ik zal in tussentijd alles wat is blijven liggen, even inhalen).

Maar laat me eerst beginnen met een persoonlijke post.  Dit kleine meisje werd afgelopen weekend vier.  Mijn kleine kapoen, die altijd mijn kleinste meisje zal blijven, maar die stiekem alweer zo groot geworden is.

Ze werd geboren op een maandagmiddag, vol leven met haar bijna 4,5 kilo….Even keek ik om en boem pats….ze blies vier kaarsjes uit.  Nooit gaat de tijd zo snel als in de jaren van je kinderen. Ik prijs mezelf gelukkig voor mijn fotoverslaving, want ik heb boeken en kasten vol herinneringen op foto van mijn kindjes.  Want ook al denken we bij elk moment “dit vergeet ik nooit meer”, voor je het weet breekt een nieuw moment aan en verschuift het vorige, onvergetelijke, moment iets verder naar de achtergrond.

Elk moment is het ideale moment om een fotosessie in te plannen, want elk moment in het leven van je kindjes is uniek…

Aarzel niet langer en kies ook voor unieke, tijdloze foto’s van jullie kindjes.  Mailen en boeken kan op info@lifeinaframe.be.

En omdat posten zonder foto niet kan, deze nam ik recent toen we beiden tegen de griep vochten.  WEBSITE

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Terug van weggeweest…. Zwangerschapsfotografie, Babyfotografie, Kinderfotografie Vosselaar

  1. Katrien says:

    Wauw! Dit is zo’n schone fotoreeks!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>