Baby N {Molenberg} – Zwangerschapsfotografie Newbornfotografie Babyfotografie Borstvoedingsfotografie Kinderfotografie Vosselaar

Dit kleine prinsesje was ook al wat ouder dan de voorgeschreven 2 weken, maar zij trok zich alvast niks aan van de regeltjes en gedroeg zich voorbeeldig.
Deze verwarde fotograaf nam bovendien de verkeerde tas mee naar de fotosessie en in plaats van mijn hele collectie mooie mutsjes, bracht ik een zak vol met oude kleren mee.  Ook geen probleem, dan doen we het gewoon zonder de mutsjes en zijn we extra creatief.  Gelukkig had baby N een bijzonder mooie babykamer waar we dankbaar gebruik van maakten…..

NEWBORNFOTOGRAFIE

Newbornsessies worden idealiter ingepland binnen de eerste twee weken na de geboorte.  Newbornsessies gaan bij jullie thuis door of bij mij in de studio, waar ik alles beschikbaar heb om de sessie zo vlot mogelijk te laten verlopen.
Omdat er slechts een beperkte periode echt geschikt is voor newborns en ik natuurlijk niemand wil teleurstellen is het aan te raden om al tijdens je zwangerschap een sessie te boeken.  Zo ben je er zeker van dat er een plaatsje vrijgehouden wordt voor jullie kleine kapoen.

WEBSITE

CONTACT 

 

This entry was posted in Babyfotografie, familiefotografie, Fotografie, Kinderfotografie, Locatie, Newborn fotografie, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>