Pretty Little Lady {Vosselaar} – Zwangerschapsfotografie Newbornfotografie Babyfotografie Borstvoedingsfotografie Kinderfotografie Vosselaar

Het gebeurt niet vaak, maar het komt toch wel eens voor dat ik een van mijn eigen wondertjes voor de camera krijg.  Afgelopen zomer was mijn oudste bereid om ‘s ochtends vroeg met mij naar het strand te trekken. Als ik dan nu terug kijk naar die reeks, dan valt het me weer op dat ik toch een ongelooflijk mooie dochter heb ;-)  (een beetje mama’s trots mag wel he….)

KINDERFOROGRAFIE

Ook graag een mooi op maat gemaakte reportage van jouw kapoenen?  Neem dan zeker zo snel mogelijk contact op, zodat we deze kunnen plannen op een moment welk voor jullie het beste uitkomt.

MAIL

WEBSITE

This entry was posted in Algemeen, Communie 2011, familiefotografie, Fotografie, Kinderfotografie, Lifestyle fotografie, Locatie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>