Baby S, een schatje van ruim 7 weken oud {Hoboken} – Zwangerschapsfotografie, Newbornfotografie, Kinderfotografie, Familiefotografie Vosselaar

We zijn nog even bezig aan een inhaal op de blog.  Deze mooie dame dateert al van ergens in de loop van 2012….maar ze was zo flink en zoet dat ik gewoon niet kan bloggen zonder haar verhaal mee te vertellen….

Baby S was eigenlijk al ver voorbij de ideale 10 dagen voor een newbornsessie.  Maar de mama belde mij op en wou toch echt graag nog een reeks van die prachtige, kwetsbare foto’s van haar kleine meisje.  Dus trokken we aan het eind van de zomer richting Hoboken.  Baby S was een natuurtalent, lief, slaperig, rustig en zooooo plooibaar.

Geniet zelf mee van deze heerlijke foto’s….

NEWBORNFOTOGRAFIE

Tijdens een newbornsessie gaat alle aandacht uit naar jullie pasgeboren baby’tje.  Met veel liefde en geduld leggen we jullie kleinste wonder vast zoals alleen mogelijk is in de allereerste levensweken.  Natuurlijk is er ook aandacht voor het hele gezin en voor de broertjes en zusjes….

Ook graag een newbornsessie vastleggen?  Neem dan nog tijdens jullie zwangerschap contact op met Life in a Frame zodat we zeker een moment kunnen vastleggen voor die allereerste fotosessie.

This entry was posted in Algemeen, Babyfotografie, familiefotografie, Fotografie, Kinderfotografie, Locatie, Newborn fotografie. Bookmark the permalink.

One Response to Baby S, een schatje van ruim 7 weken oud {Hoboken} – Zwangerschapsfotografie, Newbornfotografie, Kinderfotografie, Familiefotografie Vosselaar

  1. Isabelle van der Schors says:

    Hier de trotse mama van baby S. Mijn dochter is dan wel een natuurtalent, maar jij bent ook super! De tedere manier waarop het plooiwerk gebeurd…..fantastisch gewoon. De foto’s pronken hier nog altijd en doen mij wegdromen als ik er naar kijk!!!

    Kleine correctie…..baby S woont in Hoboken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>