Mijn grote, nog even kleine, meisje

Deze maand werd je 9….  Nog zo kort geleden dat je ons kleine tuttefrutje was en al met een voet op weg naar het tiener zijn.  Afgelopen weekend vierde je samen met je vriendjes en je vriendinnetjes deze belangrijke verjaardag.  En dan zou ik willen dat ik de tijd even zou kunnen stilzetten, bevriezen op het moment dat ik jullie hoorde gieren en brullen van plezier, stilzetten op het moment dat je ‘s avonds slaperig zei: “mama, dit was de mooiste dag van mijn leven”, stilzetten bij het briefje dat ik van jou de volgende dag kreeg waarin je nog eens vertelde hoe je genoten had….

Maar toch, …

Wil ik het niet stilzetten.  Want ik ben veel te benieuwd naar de Emma-Louise die 10 jaar wordt (want je weet wel wat we dan gaan doen he ;-) ).  Ik ben veel te benieuwd naar jouw keuzes later, welke school ga je graag willen kiezen, wat ga je later worden, hoeveel mooier kan je nog worden, ….

En bovendien, er gaan voor jou nog zoveel “mooiste dagen van je leven” komen, die wil ik je ook allemaal nog graag geven….

Dus ik bevries het niet, maar we houden wel de foto’s bij van je dag en de herinneringen in ons hart….

Happy Birthday, my beautiful princess……

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>