Van kerstmutsen, chocoladepudding en kabouter plop {Beerse} – zwangerschapsfotografie newbornfotografie babyfotografie kinderfotografie familiefotografie Vosselaar

Meestal verschijnen er op de blog en de website zalig kleine babytjes en zo zou het soms wel eens lijken alsof ik helemaal geen kindjes meer fotografeer.  Maar niets is minder waar.  Ik ben nog steeds dol op mijn eigen typische vorm van kinderfotografie.  Deze gebeurt niet in de studio maar lekker buiten in een park of speeltuin, of gewoon bij jullie thuis….want wat is nu leuker voor jullie kleintje (en voor jezelf natuurlijk) als jullie kleine kapoen zich lekker op zijn gemak voelt in zijn eigen omgeving?

Samen met dit kleine ventje maakten we kerstkaartjes.  Maar omdat net die ochtend de eerste sneeuw gevallen was, gingen we ook even buiten spelen (in volle kerst outfit natuurlijk) en al dat harde werk verdiende gewoon een chocoladepuddingkje….en kabouter plop?  Die keek en zag dat het goed was….

KINDERFOTOGRAFIE
Een fotosessie van jullie kindje gaat steeds bij jullie thuis of op locatie door.  Want ik ben ervan overtuigd dat een losse, spontane omgeving de foto’s van jullie kindjes alleen maar mooier zullen maken. Een kindersessie duurt typisch 1 tot 1,5 uur (afhankelijk van hoeveel zin jullie kapoen heeft) en op die tijd zorgen we samen voor een prachtige set foto’s van jullie kleintje.
Ook graag boeken?  Neem dan zo snel mogelijk contact op

EMAIL

WEBSITE

This entry was posted in Algemeen, Babyfotografie, familiefotografie, Fotografie, Kinderfotografie, Lifestyle fotografie, Locatie and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>