Baby M {Duffel} – Zwangerschapsfotografie Newbornfotografie Kinderfotografie Familiefotografie Vosselaar

Voor baby M, een zoet klein ventje, trokken we met de Life in a Frame mobiel naar Duffel…  Ik neem me steeds voor om niet teveel mee te zeulen op locatie, maar toch moest papa S verschillende ritjes met de lift maken om alles binnen te krijgen ;-) .  Het was een schitterende lentedag midden in november, zoals we ze hier in België wel kennen…… En baby M was een engeltje.  We sloten de sessie af met een toevalstreffer, die sindsdien al meerdere malen op verzoek van kersverse papa’s en mama’s herhaald is.  En dat is toch heerlijk, als zo een toevallige superfoto uiteindelijk een eigen leven gaat leiden…


NEWBORNSESSIES

Newbornsessies worden gepland binnen de 6 à 10 dagen na de geboorte.  Dan zijn jullie kleintjes namelijk nog heerlijk slaperig en flexibel en zo worden de mooiste foto gemaakt.  Ook graag een newbornsessie boeken?  Neem dan zeker nog tijdens je zwangerschap contact op met Life in a Frame zodat we zeker zijn van een plekje voor jouw kleine spruit.

EMAIL

WEBSITE

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>