Baby F {Heppen} – Zwangerschapsfotografie, Newbornfotografie, Babyfotografie, Borstvoedingsfotografie Vosselaar

Ik ken deze mama al van haar geboorte, mijn kleine nichtje, waar ik ooit op een blauwe maandag nog wel eens op gepast heb (niet zo vaak, want gek genoeg was ik nooit echt dol op kleine kinderen….oeps…).  Maar even let je niet op, ben je te druk bezig met je eigen gezin, je eigen kids, je eigen leven…En voor je het weet wordt dat kleine meisje zelf mama.  Ze was een stralende zwangere mama die met plezier poseerde in de studio en in de vrieskou buiten.

Een paar weken later was het zover en was ze ineens mama van een flinke baby, F. Een schatje van een klein ventje.  En ik verklap nooit namen op de blog, maar ik wil gezegd hebben dat zijn naam altijd een van mijn favorieten geweest is….

Baby F was al een week of 6 oud toen ik langsging voor zijn eerste fotosessie en hij voelde zich echt een beetje pips.  Het is dus een heel andere reeks geworden dan mijn standaard newbornfoto’s, maar iets zegt me dat mama en papa toch heel blij zullen zijn met hun kleine kapoentje en zijn fotoreeks (ze hebben ze nog niet gezien, want op dit moment staan ze druk de zaal te versieren voor de babyborrel.  Enneuh…de foto’s?  Die liggen al in een mooie cadeauverpakking te wachten op hun…)

 

Finn7
Finn5Finn6

Finn1 Finn2 Finn3 Finn4

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE – NEWBORNFOTOGRAFIE

Ook graag een zwangerschapssessie of een newbornsessie boeken?  Zwangerschapssessies worden gepland tussen de 32 en 36 weken zwangerschap.  Dan is je buikje op z’n mooist en zitten we toch nog comfortabel voor je uitgerekende datum.
Newbornsessies worden best reeds tijdens je zwangerschap vastgelegd zodat we zeker zijn van een vrije plek zodra je kleintje geboren is.  Een newbornsessie gaat door als je kleintje tussen de 6 en 10 dagen oud is.  Dan zijn ze nog heel slaperig, heel flexibel en zijn ze nog overduidelijk pasgeboren.

Meer weten of boeken?  Neem dan snel contact op

EMAIL

WEBSITE

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>