Baby N {Diest} – Zwangerschapsfotografie, Newbornfotografie, Babyfotografie, Borstvoedingsfotografie Vosselaar

Op zondag kreeg ik mailtje van de mama van baby N.  Ze had de foto’s gezien die ik een tijdje eerder van de andere baby N gemaakt had en dat wou ze ook wel, want haar dochtertje was een echte schoonheid….
Of het wel zo snel mogelijk kon, want N was al 7 weken oud.

Zo gezegd, zo gedaan en op dinsdag stonden we helemaal klaar in Diest voor de fotosessie van deze kleine meid.  En de mama had niet overdreven, met haar dikke donkere haardos en bolle kaakjes was het een ontzettend mooi klein meisje.  En zo flink en braaf…een genot om te fotograferen.

LIAF_16102012_1 LIAF_16102012_2 LIAF_16102012_3

 

NEWBORNFOTOGRAFIE

Tijdens een newbornsessie gaat alle aandacht uit naar jullie pasgeboren baby’tje.  Met veel liefde en geduld leggen we jullie kleinste wonder vast zoals alleen mogelijk is in de allereerste levensweken.  Natuurlijk is er ook aandacht voor het hele gezin en voor de broertjes en zusjes….

Ook graag een newbornsessie vastleggen?  Neem dan nog tijdens jullie zwangerschap contact op met Life in a Frame zodat we zeker een moment kunnen vastleggen voor die allereerste fotosessie.

EMAIL

WEBSITE

 

This entry was posted in Algemeen, Babyfotografie, familiefotografie, Fotografie, Geboortekaartjes, Kinderfotografie, Locatie, Newborn fotografie and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>