Baby S {Hoogstraten} – Zwangerschapsfotografie, Newbornfotografie, Babyfotografie, Borstvoedingsfotografie Vosselaar

Baby S, een superschattig zacht klein manneke van een maand of 3.  De mama wou graag een herinnering aan haar ventje zoals hij nu was, wat cadeautjes voor peter, meter en grootouders en vooral foto’s van zijn voetjes…..  Hij had van die heerlijk zachte mollige voetjes, om van te smelten…

LIAF_12102012_1 LIAF_12102012_2 LIAF_12102012_3

 

KINDERFOTOGRAFIE
Een fotosessie van jullie kindje gaat steeds bij jullie thuis of op locatie door.  Want ik ben ervan overtuigd dat een losse, spontane omgeving de foto’s van jullie kindjes alleen maar mooier zullen maken. Een kindersessie duurt typisch 1 tot 1,5 uur (afhankelijk van hoeveel zin jullie kapoen heeft) en op die tijd zorgen we samen voor een prachtige set foto’s van jullie kleintje.
Ook graag boeken?  Neem dan zo snel mogelijk contact op

EMAIL

WEBSITE

This entry was posted in Algemeen, Babyfotografie, familiefotografie, Fotografie, Kinderfotografie, Lifestyle fotografie, Locatie and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>